All you can eat Japans Utrecht

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website
Home » All you can eat Japans Utrecht

Restaurant Juliana is een all you can eat restaurant waar heerlijk Japans eten wordt geserveerd in Utrecht. Je denkt bij de Japanse keuken voornamelijk aan rauwe vis en/of rauw vlees. Wij verrassen je graag met traditionele gerechten. Deze gerechten zijn subtiel gekruid, licht en gezond. Maak kennis met de Japanse keuken op een traditionele wijze.

Ontdek Restaurant Juliana: Een all you can eat Japans restaurant in Utrecht

De Japanse keuken wordt gekarakteriseerd door eenvoud. Dit is een weerspiegeling van het boeddhisme en het traditioneel ingestelde volk. Bij ons kan je gezellig genieten van teppanyaki. Bij deze traditionele Japanse voedselbereiding wordt een ijzeren plaat, ook wel teppan genoemd, gebruikt om voedsel te bereiden. Wij vinden naast overheerlijk eten ook de totaalbeleving erg belangrijk. Wat is nu leuker dan zien hoe verse vis en vlees voor jouw neus bereid wordt door onze chef. Ons all you can eat restaurant, waar heerlijk Japans eten wordt geserveerd, is het perfecte restaurant voor een zaken- of familiediner in de omgeving van Utrecht.

Reserveer een gezellige tafel

Restaurant Juliana is een gezellig restaurant waar gedurende de hele week genoten kan worden van heerlijk eten. Dit all you can eat Japanse restaurant is een echte aanrader wanneer je in de omgeving van Utrecht bent. Reserveer nu een gezellige tafel via de website. Heb je nog vragen? Bel dan naar 030 – 244 00 32.