Chinees afhaal

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website
Home » Chinees afhaal

Restaurant Juliana is een gezellig Chinees en Japans specialiteiten restaurant waar gebruik kan worden gemaakt van een afhaalservice. Met deze service bieden wij je de mogelijkheid om thuis te genieten van de lekkerste gerechten van de oriëntaalse keuken. Wij bieden een selectie aan van specialiteiten uit verschillende culinaire Chinese windstreken. Door de unieke smaak heb je het idee dat je in China bent.

Restaurant Juliana: Een Chinees en Japans specialiteiten restaurant met afhaal…

Heb je geen zin om te koken? Je hoeft natuurlijk niet elke dag een keukenprinses of – prins te zijn. Bij ons Chinees en Japans specialiteiten restaurant kan gebruik worden gemaakt van de afhaal. Van maandag tot en met zondag worden de lekkerste gerechten bereid. Geniet zowel thuis als in ons restaurant van de beste ingrediënten.

Ga voor gemak. Maak gebruik van onze afhaalservice

Heb je geen zin om moeilijk te doen? Proef de lekkerste gerechten uit ons Chinees en Japans specialiteiten restaurant en maak gebruik van onze afhaal. Met onze afhaalservice kan je ook thuis genieten van de smaken uit het Verre Oosten. Natuurlijk ontvangen wij je graag in ons oriëntaalse Restaurant. Hier geniet je niet alleen van heerlijk eten maar vinden wij een totaalbeleving ook erg belangrijk. Kijk hoe vlees en vis voor je neus bereid wordt door een chef. Reserveer een tafel via de website of bel naar 030 – 244 00 32.