Chinees restaurant

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website
Home » Chinees restaurant

Restaurant Juliana is een oriëntaals Chinees en Japans restaurant waar je kan genieten van overheerlijke gerechten. Wij bieden ook de unieke mogelijkheid om thuis te genieten van de traditionele keuken van het Verre Oosten. Bij onze afhaalservice kan je kiezen uit verschillende rijsttafels en vlees-, vegetarische-, eier- en groentegerechten kiezen.

De lekkerste gerechten in ons Chinees restaurant in de omgeving van Utrecht

De Chinese cultuur heeft een bijzondere en lange geschiedenis. Eten is hier altijd een belangrijk aspect bij geweest, omdat in de Chinese samenleving vitaliteit een belangrijke factor is. Door de grote variaties in het landschap zijn in de windstreken van China verschillende manieren van koken ontstaan. Hierbij worden ook verschillenden ingrediënten gebruikt. In onze uitgebreide menu kaart is hiermee rekening gehouden. Wij willen je de traditionele en unieke smaken laten proeven van Chinees eten in ons restaurant.

Ervaar een totaalbeleving: Heerlijk eten, goede service en eten dat voor je neus wordt bereid

Ons Chinees specialiteiten restaurant is een goede plek voor zaken- of familiediners in de regio Utrecht. In ons restaurant geniet je niet alleen van heerlijk eten, maar er wordt ook aandacht besteed aan de totaalbeleving. Wij geven een goede service en bieden de mogelijkheid om te zien hoe je eten wordt bereid door de chef met teppanyaki. Reserveer nu een tafel via de website of neem contact met ons op door te bellen naar 030 – 244 00 32.