Fusion restaurant Utrecht

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website
Home » Fusion restaurant Utrecht

In ons fusion restaurant in Utrecht wordt gebruik gemaakt van verschillende bereidingswijzen uit de Aziatische keuken. Bij ons worden voornamelijk Chinese en Japanse specialiteiten geserveerd. De Japanse gerechten die wij aanbieden worden met een teppanyaki bereidt. Ook hebben wij een groot menu bestaande uit sushi en sashimi. Natuurlijk is het ook mogelijk om van bekende gerechten uit de Chinese keuken te genieten, zoals Nasi, Babi Pangang en Foe Yong Hai.

Geniet in ons fusion restaurant in Utrecht van Aziatische specialiteiten

In een fusion restaurant worden verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken gecombineerd. Bij fusion restaurant Juliana in Utrecht vinden wij het belangrijk dat je geniet van de lekkerste gerechten met echte smaken uit het Verre Oosten. Naast heerlijk eten richten wij ons op het aanbieden van een totaalbeleving. Goede service, vriendelijke bediening en verschillende manieren van eten bereiden zorgen ervoor dat je een onvergetelijk diner hebt.

Geniet thuis van onze specialiteiten

Je hebt natuurlijk niet altijd zin om te koken. Gelukkig kunnen de lekkerste gerechten uit ons fusion restaurant in Utrecht ook worden afgehaald. Zo proef je thuis op de bank de oosterse smaken. Wil je toch liever uiteten? Reserveer dan nu een tafel via de website. Mocht je vragen hebben over onze gerechten mag je altijd contact met ons opnemen. Je kan ons bereiken door te bellen naar 030 – 244 00 32.