Japans eten met kok aan tafel

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website
Home » Japans eten met kok aan tafel

Japans eten met een kok die aan tafel jouw gerechten bereidt. Dit is niet alleen een goede manier om van heerlijke gerechten te genieten, maar geeft ook een beleving mee. Deze totaalbeleving vinden wij bij Restaurant Juliana erg belangrijk. Ontdek meer over onze lekkere gerechten.

Ga voor beleving. Kies voor Japans eten met een kok die aan tafel het eten bereid

De Japanse keuken wordt gekarakteriseerd door eenvoud. Dit is een weerspiegeling van de boeddhistische overtuigingen van de inwoners van Japan. Wanneer je aan Japans eten denkt, denk je misschien aan rauwe vis en/of rauw vlees. Maar de Japanse keuken heeft veel meer te bieden. Door het inzetten van teppanyaki bereiden onze chefs gerechten uit de Japanse keuken. Bij teppanyaki wordt voedsel bereid op een ijzeren plaat. Vaak wordt vlees of vis gebakken, maar wij gebruiken ook andere ingrediënten. Verschillende soorten groenten, eieren, noedels, rijst en schaaldieren lenen zich erg voor deze bereidingsmanier. Zo wordt Japans eten een hele beleving met kok die het eten aan tafel bereidt.

Reserveer via de website

Lijkt het je leuk om van Japans eten te genieten terwijl dit met een kok aan tafel wordt bereid? Reserveer een tafel via onze website. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 030 – 244 00 32 zodat wij jouw vragen kunnen beantwoorden.