Japans eten teppanyaki

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website
Home » Japans eten teppanyaki

Heb je al weleens Japans eten geproefd dat bereid is met een teppanyaki? De ingrediënten worden bij deze Japanse bereidingswijze gebakken op een ijzeren plaat. Hiervoor worden veel verschillende ingrediënten gebruikt zoals vis, vlees, rijst, groenten en noedels. Dankzij deze heerlijke gerechten en ons vriendelijke personeel wordt jouw avond een groot succes.

Een nieuw beleving: Japans eten bereid met een teppanyaki

Japans eten bestaat niet alleen uit rauwe vis of rauw vlees. Wie nog niet bekend is met de traditionele Japanse keuken zal positief verrast zijn. Japans eten is subtiel gekruid, licht en gezond. Deze eenvoud sluit goed aan bij de boeddhistische overtuigingen van de traditionele inwoners van Japan. Naast Japans eten, dat bereid wordt op een teppanyaki, bieden wij ook een uitgebreid sushi en sashimi assortiment aan. Dankzij de zorgvuldige selectie van specialiteiten uit verschillende Aziatische culinaire windstreken hebben al onze producten een speciale smaak en karakter.

Reserveer een tafel via de website

Wil jij graag kennis maken met Japans eten dat bereid wordt op een teppanyaki? Reserveer dan nu een tafel via onze website. Je bent bij ons alle dagen van de week welkom! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een van onze heerlijke gerechten af te halen. Zo geniet je thuis van het lekkerste eten. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op en bel naar 030 – 244 00 32.