Japans restaurant

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website
Home » Japans restaurant

Voor iedereen die denkt dat Japans eten alleen uit rauwe vis of rauw vlees bestaat, is een etentje bij Restaurant Juliana een goed idee. Naast een ruim assortiment van sushi en sashimi gerechten, is het ook mogelijk om gerechten te proeven die op een teppanyaki worden bereid.

Geniet van heerlijk Japans eten in ons restaurant

Bij een teppanyaki worden ingrediënten gebakken op een ijzeren plaat. Hierbij wordt vaak voor vis of vlees gekozen maar ook ingrediënten zoals rijst, noedels en verschillende soorten groenten zijn erg geschikt. Kies jouw favoriete ingrediënten en geniet van heerlijk Japans eten in ons restaurant. Japans eten wordt gekarakteriseerd door zijn eenvoud. De ingrediënten die gebruikt worden, zijn subtiel gekruid, gezond en bevatten weinig vet. De eenvoud wordt ook wel gezien als een weerspiegeling van het boeddhisme, een overtuiging die belangrijk is voor de traditionele bevolking.

Geniet van de heerlijkste gerechten

Ons Japanse specialiteiten restaurant is het perfecte restaurant voor een diner met collega’s, vrienden en familie. Bij Restaurant Juliana wordt heerlijk eten geserveerd maar ook aandacht besteed aan de totale ervaring. Het vriendelijke personeel en de verschillende manieren van voedselbereiding zorgen voor een fantastische beleving. Reserveer een tafel via de website of bel ons op 030 – 244 00 32. Je bent alle dagen van de week van harte welkom.