Japanse bakplaat

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website
Home » Japanse bakplaat

Een teppanyaki is een Japanse bakplaat waar eten op gebakken wordt. Bij teppanyaki worden verschillende ingrediënten en gerechten bereid. Denk hierbij aan rijst, noedels, verschillende soorten groenten, vlees en vis. Dankzij de grote variatie is teppanyaki een goede keuze voor iedereen. Met vlees-, vis- en vegetarische gerechten voldoen wij aan ieders smaak.

Proef de smaken van het Verre Oosten bereidt op een Japanse bakplaat

Naast sushi en sashimi heeft de Japanse keuken nog veel meer te bieden. Natuurlijk kan je bij Restaurant Juliana genieten van een uitgebreid sushi assortiment. Daarnaast bieden wij nog veel meer gerechten aan die ervoor zorgen dat je kennis kan maken met de echte smaken van het Verre Oosten. Laat jouw smaakpapillen prikkelen door de lekkerste Japanse specialiteiten bereid op een teppanyaki bakplaat. Ben jij juist toe aan een avondje op de bank? Dankzij onze afhaalservice is het mogelijk om thuis te genieten van onze authentieke oriëntaalse keuken.

Wat te vieren? Reserveer een tafel via de website

Onze chefs hebben een zorgvuldige selectie van specialiteiten uit de Chinese en Japanse keuken gemaakt. Deze gerechten hebben allen een unieke smaak. Proef deze overheerlijke gerechten en reserveer een tafel. Kies uit onze Chinese gerechten, het all you can eat menu of voor de Japanse gerechten die bereid worden op een bakplaat met kok aan tafel. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 030 – 244 00 32.