Onbeperkt sushi Utrecht

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website

Bij Restaurant Juliana kan je genieten van onbeperkt sushi eten in Utrecht. Met een uitgebreid sushi en sashimi assortiment bieden wij voor ieders smaak en voorkeur de lekkerste gerechten aan. Maak kennis met de Japanse keuken en laat jouw smaakpapillen prikkelen. Met heerlijke gerechten, verschillende bereidingswijzen en vriendelijke bediening gaan wij bij Restaurant Juliana voor een totaalbeleving.

Onbeperkt sushi eten in ons gezellige restaurant in Utrecht

Ons all-you-can-taste menu bestaat zowel uit warme gerechten als koude gerechten. Kies wanneer je onbeperkt sushi komt eten bij Restaurant Juliana in Utrecht naast verschillende sushi soorten als Nigiri, Maki en Temaki ook uit soepen, salades en wok-gerechten. Hier wordt rekening gehouden met de vis-, en vleesliefhebber maar natuurlijk ook voor iedereen die vegetariër is. Restaurant biedt ook andere specialiteiten uit China en Japan aan. Onze koks hebben een uitgebreide selectie gemaakt van de specialiteiten uit het Verre Oosten. Bij Restaurant Juliana vinden wij het belangrijk om de traditionele oriëntaalse smaken te delen. Het is dankzij onze afhaalservice ook mogelijk om van deze overheerlijke gerechten thuis te genieten.

Prikkel jouw smaakpupillen

Van maandag tot donderdag bieden wij een speciale prijs aan voor ons all-you-can-taste menu. Natuurlijk ben je op alle dagen van de week bij ons van harte welkom. Reserveer een tafel en kom gezellig onbeperkt sushi eten in onze restaurant in Utrecht. Reserveren kan via de website. Heb je nog vragen over de gerechten? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 030 – 244 00 32.