Sushi restaurant all you can eat

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website

Restaurant Juliana is een gezellig sushi restaurant met een uitgebreid all you can eat menu. Met verschillende vis-, vlees-, en vegetarische gerechten voldoen wij aan ieders smaak. Laat jouw smaakpapillen prikkelen en maak kennis met traditionele Japanse specialiteiten. Met ons vriendelijke personeel en overheerlijke sushi tapas zorgen wij dat je een geweldige avond beleeft.

Proef de sushi tapas in ons gezellig restaurant van het all you can eat menu

Wanneer je in ons restaurant sushi komt eten, heb je veel keuze op het all you can eat menu. Sushi kan gezien worden als Japanse tapas. Tapas zijn van origine kleine hapjes die je deelt met het hele gezelschap. Dit past perfect bij de Oosterse traditie om gerechten met elkaar te delen. Het voordeel van het all you can eat menu in ons restaurant is dat je altijd meer sushi tapas kan bestellen wanneer je er geen genoeg van kunt krijgen. Waan je in de kleurrijke straten van Tokio en proef de lekkerste verse ingrediënten. Op ons all you can eat menu worden zowel warme als koud gerechten aangeboden.

Reserveer een tafel via de website

Je bent van harte welkom om all you can eat sushi tapas te komen eten in Restaurant Juliana op alle dagen van de week. Wij zijn elke dag vanaf 16:00 uur open, zodat je bij ons ook van een late lunch of vroeg diner kan genieten. Reserveer een tafel via onze website. Heb je nog vragen over de gerechten of wil je liever jouw favoriete gerechten afhalen? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 030 – 244 00 32.