Teppanyaki plaat restaurant

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website

>Heb je al weleens Japans eten geproefd dat bereid is op een teppanyaki plaat in ons gezellige restaurant? Bij Restaurant Juliana bieden wij de mogelijkheid aan van deze bereidingswijze te komen genieten. Een teppanyaki is een ijzeren plaat waar verschillende ingrediënten op worden gebakken, zoals vis, vlees, rijst, groenten en noedels. Naast heerlijk eten vinden wij goede service erg belangrijk. Samen met onze vriendelijke bediening maken wij van jouw diner een succes.

Laat Japans eten bereiden op een teppanyaki plaat in ons restaurant

Wanneer je aan Japans eten denkt, denk je waarschijnlijk voornamelijk aan sushi. Naast een uitgebreid assortiment van sushi en sashimi, bieden wij ook veel andere traditionele Japanse gerechten aan. Japans eten is vaak subtiel gekruid, licht en gezond. Wij bereiden Japans eten onder andere op een teppanyaki plaat in ons restaurant. Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan het heerlijke eten maar ook aan de totaalbeleving. Met een chef aan tafel kun je precies zien hoe jouw gerecht wordt bereid op een teppanyaki. Daarnaast biedt Restaurant Juliana gerechten en specialiteiten aan uit verschillende Aziatische culinaire windstreken. Zo proef je de echte smaak van het Verre Oosten.

Kom bij ons genieten en reserveer via de website

Ben jij benieuwd naar de smaken van Japans eten dat wordt bereid op een tappanyaki plaat in ons restaurant? Reserveer dan nu een gezellige tafel via onze website. Wij zijn alle dagen van de week geopend vanaf 16:00 uur. Heb je nog vragen over onze gerechten? Neem dan contact met ons op en bel naar 030 – 244 00 32.