Restaurant Juliana

Workshops

Alle benodigde gereedschappen, zoals schorten, messen, spatels, plankjes e.d. worden in bruikleen verschaft.
Voor wie een complete set wil kopen, na afloop van de workshop, om nog meer indruk te maken tijdens uw kookkunsten thuis, is er speciaal de mogelijkheid gecreëerd om tegen kostprijs en nieuwe set mee naar huis te nemen! Voor alle te bereiden gerechten geldt dat wij u hier op de website niet uit zullen leggen wat u allemaal precies gaat gebruiken en maken bij elk te bereiden gerecht. Dit i.v.m onze zeer gewaardeerde en smaakpapillen stimulerende samenstellingen van oliën, specerijen en dranken en de wil van onze conculega's om aan onze recepten te komen. Wij hopen dat u hier respect voor heeft, bij voorbaat onze dank! Natuurlijk krijgt u als cursist, aanwezig op de workshops, het achterste van onze tong wel te zien en zult u tevens leren hier uw voordeel mee te doen.

"Wij wensen u alvast een hele gezellige middag en smakelijk eten!"


  • Workshops Teppan Yaki koken

  • Workshop type 1

  • 3 uurs - Teppan Yaki Workshop "Juliana Fine Taste"
    Wat gaan we doen ?
    Welkomstdrankje (Japanse Thee of Koffie)
    Introductie video over Teppan Yaki koken
    Herkomst en achterliggende gedachten vanuit het Oosten
    Uitleg van de Teppan Yaki Chef
    zal gebeuren voor het zelf bereiden van elk gerecht, dit zal tevens gebeuren met Nederlandse uitleg.

    Het bereiden van Sushi/Sachimi:
    (Het bereiden van een voorgerecht)
    Het bereiden van Vis:
    1 - Zalmfilet
    2 - Garnalen (Black Tiger)
    Het bereiden van Vlees:
    1 - Yakitori (overheerlijke kippedij spiesjes met ongeëvenaarde marinade en saus)
    2 - Usuyaki (lendebief rolletjes met o.a. knoflook, een topper uit onze keuken!)
    Kannetje Sake per persoon na afloop van de "Teppan Yaki Workshop"
    Gratis digitale foto's van de middag
    voor iedereen die DUIDELIJK zijn/haar naam en email adres schrijft op de "Juliana - fotoverslaglijst"

    Prijs: € 75,-/pp
    (koffie, thee, fris, wijn, bier zijn af te kopen 5 consumpties voor € 10,- )


  • Workshop type 2

  • 4,5 uurs - Teppan Yaki Workshop "The Juliana Special Experience"
    Wat gaan we doen ?
    Ontvangst met welkomstdrankje (Japanse Thee of Koffie)
    Introductie video over Teppan Yaki koken
    herkomst en achterliggende gedachten vanuit het Oosten
    (Dubbele lading: wie en wat is "Juliana" en waar staan wij voor)
    Uitleg van de Teppan Yaki Chef
    zal gebeuren voor het zelf bereiden van elk gerecht, dit zal tevens gebeuren met Nederlandse uitleg.

    Het bereiden van Sushi/Sachimi:
    (Het bereiden van een voorgerecht)
    Het flinterdun snijden van knoflook en het maken van knoflookolie
    Het bereiden van Vis:
    1 - Zalmfilet
    2 - Garnalen (Black Tiger)
    3 - St. Jacobs Schelpen

    Het bereiden van Vlees:
    1 - Yakitori (overheerlijke kippedij spiesjes met ongeëvenaarde marinade en saus)
    2 - Usuyaki (lendebief rolletjes met o.a. knoflook, een topper uit onze keuken!)
    3 - Geflambeerde Ossenhaas (speciaal voor wie durft! Of met hulp van de Cheff natuurlijk.)
    Kannetje Sake per persoon na afloop van de "Teppan Yaki Workshop"
    Gratis digitale foto's van de middag
    voor iedereen die DUIDELIJK zijn/haar naam en email adres schrijft op de "Juliana - fotoverslaglijst"

    Prijs:€ 95,-/pp
    (koffie, thee, fris, wijn, bier zijn af te kopen 5 consumpties voor € 10,- )


  • Workshops Sushi maken

  • Workshop type 1

  • 3 uurs - Sushi Workshop "Sushi Silver To Go"
    Wat gaan we doen ?
    Welkomstdrankje (Japanse Thee of Koffie)
    Introductie video over Sushi maken
    herkomst en achterliggende gedachten vanuit het Oosten
    (Dubbele lading: wie en wat is "Juliana" en waar staan wij voor)
    Uitleg van de Sushi Chef
    zal gebeuren voor het zelf bereiden van elk gerecht, dit zal tevens gebeuren met Nederlandse uitleg.

    Het bereiden van Nigiri Sushi:
    (Sushi met verse visfilet op een bedje van gestoomde rijst)
    Naam:          Met:
    "Sake"        - Zalm
    "Saba"        - Makreel
    "Maguro"    - Tonijn
    "Ebi"          - Garnaal
    "Unagi"       - Gegrilde Paling

    Het bereiden van Norimaki:
    (Sushi met verse visfilet of groenten verpakt in gestoomde rijst en zeewier)
    Naam:                    Met:
    "Kappa Maki"       - Komkommer
    "Tekka Maki"        - Tonijn
    "Sake Maki"          - Zalm
    "Ebi Maki"            - Garnaal

    Kannetje Sake per persoon na afloop van de "Sushi Workshop"
    Gratis digitale foto's van de middag
    voor iedereen die DUIDELIJK zijn/haar naam en email adres schrijft op de "Juliana - fotoverslaglijst"

    Prijs: € 65,-/pp
    (koffie, thee, fris, wijn, bier zijn af te kopen 5 consumpties voor € 10,- )


  • Workshop type 2

  • 4 uurs - Sushi Workshop "Sushi Golden Experience"
    Wat gaan we doen ?
    Welkomstdrankje (Japanse Thee of Koffie)
    Introductie video over Sushi maken
    herkomst en achterliggende gedachten vanuit het Oosten
    (Dubbele lading: wie en wat is "Juliana" en waar staan wij voor)
    Uitleg van de Sushi Chef
    zal gebeuren voor het zelf bereiden van elk gerecht, dit zal tevens gebeuren met Nederlandse uitleg.

    Het bereiden van Nigiri Sushi:
    (Sushi met verse visfilet op een bedje van gestoomde rijst)
    Naam:              Met:
    "Sake"            - Zalm
    "Saba"            - Makreel
    "Maguro"        - Tonijn
    "Ebi"               - Garnaal
    "Unagi"           - Gegrilde Paling
    "Kani"             - Krab
    "Tako"            - Octopus
    "Hotategai"      - St. Jacobs Schelpen

    Het bereiden van Norimaki:
    (Sushi met verse visfilet of groenten verpakt in gestoomde rijst en zeewier)
    Naam:                     Met:
    "Kappa Maki"        - Komkommer
    "Tekka Maki"         - Tonijn
    "Sake Maki"           - Zalm
    "Ebi Maki"             - Garnaal
    "Futo Maki"           - Extra grote rol met diverse vullingen
    "California Maki"    - Krab en Viskuit

    Kannetje Sake per persoon na afloop van de "Sushi Workshop".
    Gratis digitale foto's van de middag
    voor iedereen die DUIDELIJK zijn/haar naam en email adres schrijft op de "Juliana - fotoverslaglijst". Prijs: € 85,-/pp
    (koffie, thee, fris, wijn, bier zijn af te kopen 5 consumpties voor € 10,- )


    Culinair spreekwoord:

    Alleen het neusje van de zalm is goed genoeg voor hem
    (hij wil het alleen het allerbeste)



    Onze Japanse setting :

    Onze Japanse setting