Zaalverhuur Utrecht

  • Heel de week geopend
  • Proef Aziatische specialiteiten
  • Reserveer een tafel via de website

Op zoek naar gezellige zaalverhuur in de omgeving van Utrecht? Restaurant Juliana is de ultieme evenementenlocatie. Heb je iets te vieren of wil je met een grote groep genieten van onze heerlijke gerechten? Wij helpen je graag verder met het organiseren van jouw evenement.

Vind de perfecte zaalverhuur in Utrecht en kom naar Restaurant Juliana

Restaurant Juliana heeft een prachtige groene ligging aan het Julianapark. Verschillende factoren zorgen ervoor dat Restaurant Juliana een goede locatie voor zaalverhuur is in Utrecht. Denk hierbij aan:

– Een goede sfeer
– Vriendelijke bediening
Overheerlijke gerechten uit China en Japan
– Gratis parkeergelegenheid
– Een terras met prachtig uitzicht op het park
– Toegankelijk voor mensen met een handicap

Bij een goed evenement hoort een gezellige locatie maar natuurlijk ook heerlijk eten. Dit zijn twee eisen waar wij goed aan voldoen. Met onze traditionele Japanse en Chinese specialiteiten bieden wij iedereen fantastische gerechten aan. Wij vinden het erg belangrijk om de echte smaken van het Verre Oosten aan te bieden. Daarom hebben wij onze chefs een selectie laten maken van de lekkerste oriëntaalse gerechten.

Wij kijken graag naar de mogelijkheden

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Restaurant Juliana in Utrecht? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 030 – 244 00 32. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden. Wil je onze gerechten eerst graag proeven? Maak dan een reservering via de website en geniet van de lekkerste gerechten.