Dim Sum (Chinees)

Dim Sum (Chinees)

Chinees a la carte restaurant


De Chinese cultuur heeft een bijzondere en lange geschiedenis. Eten is hier altijd een belangrijk aspect bij geweest, omdat in de Chinese samenleving vitaliteit een belangrijke factor is. Door de grote variaties in het landschap zijn in de windstreken van China verschillende manieren van koken ontstaan. Hierbij worden ook verschillenden ingrediënten gebruikt. In onze uitgebreide menu kaart is hiermee rekening gehouden. Wij willen u de traditionele en unieke smaken laten proeven van Chinees eten in ons restaurant.

 

We hebben ontzettend veel gestoomde en gefrituurde hapjes in allerlei smaken: dim sum is niet alleen verrukkelijk, maar het is ook nog eens een oogstrelende verschijning. Deze trendy gerechtjes komen oorspronkelijk uit China en bij ons staan ze ook wel bekend als Aziatische tapas.

Dim Sum

Ons Chinees specialiteiten restaurant is een goede plek voor zaken- of familiediners in de regio Utrecht. In ons restaurant geniet u niet alleen van heerlijk eten, maar er wordt ook aandacht besteed aan de totaalbeleving. Reserveer nu een tafel via de website of neem contact met ons op door te bellen naar 030 – 244 00 32.

Bekijk het Dim Sum menu Bekijk het Chinees menu

Bekijk het Dim Sum menu


  • Bekijk het Chinees menu