Over ons

Over ons

Ervaar de oriëntaalse beleving


Restaurant Juliana heeft een prachtige groene ligging aan het Julianapark. Verschillende factoren zorgen ervoor dat Restaurant Juliana een goede locatie voor zaalverhuur en evenementen is in Utrecht.

Bij Oriëntaals Restaurant Juliana in de Amsterdamsestraatweg in Utrecht centrum draait het niet alleen om het heerlijke eten, maar om de totaalbeleving. U neemt er plaats aan de teppanyaki (grote grillplaat) en kijkt toe hoe uw verse vis of vlees voor uw neus bereid wordt door de chef.

Een echte show! Of u nu kiest voor een gerecht van de Chinese of Japanse kaart, bij Restaurant Juliana proeft u altijd de echte smaken van het verre oosten, terwijl de vriendelijke bediening alles doet om uw avond onvergetelijk te maken. Kortom, dit is de perfect plek voor zowel een zakendiner of familie-etentje als een romantisch rendez-vous.


Kom en ervaar het zelf!


*Gratis Parkeren, Terras met mooi uitzicht op het park, Invalide Toegang*

De ultieme evenementenlocatie in Utrecht


Restaurant Juliana heeft een prachtige groene ligging aan het Julianapark. Verschillende factoren zorgen ervoor dat Restaurant Juliana een goede locatie voor zaalverhuur is in Utrecht. Denk hierbij aan:

  • Een goede sfeer
  • Vriendelijke bediening
  • Overheerlijke gerechten uit China en Japan
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Een terras met prachtig uitzicht op het park
  • Toegankelijk voor mensen met een handicap

Bij een goed evenement hoort een gezellige locatie maar natuurlijk ook heerlijk eten. Dit zijn twee eisen waar wij goed aan voldoen. Met onze traditionele Japanse en Chinese specialiteiten bieden wij iedereen fantastische gerechten aan. Wij vinden het erg belangrijk om de echte smaken van het Verre Oosten aan te bieden. Daarom hebben wij onze chefs een selectie laten maken van de lekkerste oriëntaalse gerechten.

 

Lees meer

Join ons team


Gastvrijheid is bij ons van groot belang. Ben jij gastvrij, gemotiveerd om elke dag nieuwe dingen te leren en zie jij jezelf werken in een gezellig restaurant? Dan is dit wellicht iets voor jou!


Vacature bekijken!

Wij kijken graag naar de mogelijkheden


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Restaurant Juliana in Utrecht? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 030 – 244 00 32. Wij kijken graag naar de mogelijkheden. Wilt u onze gerechten eerst graag proeven? Maak dan een reservering via de website en geniet van de lekkerste gerechten.