Teppanyaki

Teppanyaki

Geniet samen van de "Show"


Een teppanyaki is een Japanse bakplaat waar eten op gebakken wordt. Bij teppanyaki worden verschillende ingrediënten en gerechten bereid. Denk hierbij aan rijst, noedels, verschillende soorten groenten, vlees en vis. Dankzij de grote variatie is teppanyaki een goede keuze voor iedereen. Met vlees-, vis- en vegetarische gerechten voldoen wij aan ieders smaak.

Teppanyaki

Met een chef aan tafel kunt u precies zien hoe uw gerecht wordt bereid op een teppanyaki. Een teppanyaki Chef is een ware kunstenaar, kom van de show genieten. De setting is ook erg belangrijk, u zit met uw gezelschap om de bakplaat heen. Dit staat garant voor een gezellige en bruisende sfeer, ideaal voor groepen vrienden, familie, kennissen of collega’s.

Naast Japans eten, dat bereid wordt op een teppanyaki, bieden wij ook een uitgebreid sushi en sashimi assortiment aan. Dankzij de zorgvuldige selectie van specialiteiten uit verschillende Aziatische culinaire windstreken hebben al onze producten een speciale smaak en karakter.

Wilt u graag kennis maken met Japans eten dat bereid wordt op een teppanyaki? Reserveer dan nu een tafel via onze website. U bent bij ons alle dagen van de week welkom!

Bekijk het teppanyaki menu

Bekijk het teppanyaki menu